Vila Ialomicioara - cazare cu pensiune completa in Predeal - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Vila Ialomicioara - cazare cu pensiune completa in Predeal

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Predeal
Vila Ialomicioara este situatã în una dintre cele mai frumoase staţiuni turistice de pe Valea Prahovei situatã într-un cadru natural, înconjurata de munti şi peisaje impresionante, Vila Ialomicioara din Predeal este privilegiatã de o poziţie centralã, dar liniştitã. Vila a fost modernizatã integral în vara anului 2012, pentru a oferi confortul şi calitatea binemeritate pentru fiecare dintre oaspeţii sãi. 
Vila Ialomicioara - Predeal
De asemenea, Vila Ialomicioara oferã un punct bun de plecare spre cabanele Susai, Cioplea, Gârbova, Trei Brazi, Poiana Secuilor, Pârâul Rece, precum şi pentru trasee turistice spre vârful Fitifoiu, vârful Piatra Mare, vârful Postãvarul şi pârtia de schi Clãbucet.
Vila Ialomicioara a fost modernizatã integral în vara anului 2012 si va ofera 40 locuri de cazare dispuse în 9 camere duble, 3 garsoniere de patru locuri şi 2 apartamente de trei, respectiv patru locuri. 
Servicii oferite: minibar, telefon, TV cablu, internet wireless, room service, restaurant de 40 locuri cu specific românesc, bar de zi, terasã modernã, parcare gratuitã pentru autoturisme şi autocare, ATV de închiriat la preţuri accesibile.
Camera Vila Ialomicioara - Predeal
Printre dotãrile actuale menţionãm cã toate camerele sunt spaţioase şi beneficiazã de urmãtoarele: baie proprie cu duş, uscãtor de pãr, frigider, şifonier, telefon, internet wireless, balcon.
Vila Ialomicioara
Accesul cãtre Vila Ialomicioara este foarte facil, cu orice mijloc de transport. Fiind situatã la numai 50 m de DN1/E60 şi la aproximativ 400 m de gara din Predeal, accesul cu trenul sau autovehiculul personal vã permite sã ne gãsiţi foarte uşor indiferent de anotimp.
Harta Vila Ialomicioara, Predeal - Google Map
Restaurant Vila Ialomicioara

Adresa Vila Ialomicioara:
Predeal, str. Mihai Viteazu 4, 505300, Braşov 
Telefon: 
0723.543.481 

E-mail: lucian.ciurea@yahoo.com
Website: www.ialomicioara.ro
Coordonate GPS: N45.5099891 E25.5729823

Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu