Valentine's Day in Romania: Destinatii, preturi si servicii incluse de hotelieri - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Valentine's Day in Romania: Destinatii, preturi si servicii incluse de hotelieri

Evenimente Turistice
Procentajul rezervarilor la hoteluri in perioada 13 - 15 februarie va creste cu 15%, este concluzia unui studiu realizat in luna februarie de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru.ro. De asemenea, 66% dintre cei care vor calatori de Valentine’s day vor alege Valea Prahovei (23%) si Transilvania (22%), in timp ce Sibiu, Sighisoara si Brasov sunt considerate cele mai romantice destinatii din Romania.
Valentine's Day in Romania: Destinatii, preturi si servicii incluse de hotelieri
Valentine's Day in Romania: Destinatii, preturi si servicii incluse de hotelieri
Luna februarie aduce odata cu celebrarea Valentine’s day o crestere mai mare a rezervarilor online, fata de alte luni ale anului, afirma hotelierii. Gradul de ocupare va fi de peste 53% in aceasta perioada. Pentru ca sejurul de Valentine’s Day sa fie cat mai deosebit, hotelierii au pregatit pachete promotionale, printre care accesul la piscina, sauna si sala fitness, cina romantica, masaje de relaxare si altele. De asemenea, vor oferi si cadouri, programe de divertisment, servicii suplimentare (sampanie in camera, cine speciale) pentru perechile care calatoresc de Valentine’s Day. Peste jumatate din repondenti (74%) au spus ca ar mai include in serviciile suplimentare ale sejurului de Valentine’s day si pachetele spa & wellness.
Conform hotelierilor, majoritatea celor care se cazeaza prefera sa stea intre doua si trei nopti, iar pretul mediu pentru un sejur de weekend de Valentine's Day este in jur de 300 - 400 lei. Destinatiile inedite alese de cei peste 600 de romani care au raspuns la chestionar sunt Predeal - casutele din copac Complex Harmonie (36%), Maramures - hotelul tren Carpatia Express (32%), dar si Balea Lac - Hotelul de Gheata (22%). Cei mai multi dintre repondenti (80%) planuiesc un sejur de o noapte sau maxim doua pentru a sarbatori Valentine’s Day, iar bugetul maxim alocat este de 400- 600 lei.
Studiul a fost realizat pe un esantion de 642 de respondenti din Romania, care au participat online la completarea chestionarului in perioada 04.02.2015 – 11.02.2015. Sursa: dailybusiness.ro
 
 
Back to content | Back to main menu