Therme Balotesti - centru wellness si relaxare - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Therme Balotesti - centru wellness si relaxare

ROMANIA > Orase Romania > Bucuresti > Agrement langa Bucuresti

Therme, situat in localitatea Balotesti la 21,5 km fata de Bucuresti (km 0), este cel mai mare complex de relaxare, wellness si entertainment din Europa, deschis 12 luni/an. Aici temperatura apei este de 33 grade Celsius iar cea a aerului de 30 grade Celsius. Therme este impartit in 3 zone si dispune de cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante din care peste 500 de palmieri si alte specii.

Therme - agrement langa Bucuresti

Zona The Palm dispune de 3 piscine cu aromaterapie, piscina principala este inconjurata de palmieri, sezlonguri si paturi cu hidromasaj care asigura 10-15 minute de relaxare totala.

In zona Elysium gasiti 6 saune, fiecare cu tematica proprie, o piscina cu seleniu si zinc dotata cu pool-bar, 9 gradene cu sezlonguri, zona dusului cala denumita Calea Evei, 3 cabine de masaj si un restaurant Elysium cu o diversitate de feluri de mancare a la carte.

Zona Galaxy este o zona speciala pentru distractie, dotata cu tobogane spectaculoase de zeci de metri, piscina acoperita cu valuri, piscina exterioara, restaurant cu o capacitate de 190 de locuri, spatii de relaxare printre plante exotice si snack bar.

Galerie foto Therme Balotesti

Program Therme: Luni - Joi: 09.30 - 23.30 

Vineri, Sambata, Duminica: 08.00 - 01.00

Contact Therme: e-mail: contact@therme.ro | Telefon: 0311 08 88 88


Cum se poate ajunge la Therme:

Dinspre Bucuresti - pe DN1 pana in dreptul magazinului Hornbach din Balotesti unde se face o banda suplimentara cu acces catre Therme;


Cu autobuzul gratuit Therme din zona Eroilor sau din zona Floreasca;


Dinspre Ploiesti - din DN1 se intoarce sub pasajul de la Aeroportul Otopeni si se vireaza la dreapta in dreptul steagurilor Therme.

Plan Parter Therme

Localizare pe harta Therme - Google Map
Booking.com
 
 
Back to content | Back to main menu