Investitie de 34 milioane de lei intr-o noua telegondola in Sinaia - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Investitie de 34 milioane de lei intr-o noua telegondola in Sinaia

Evenimente Turistice
Primaria Sinaia va derula in acest an o investitie de 34 mil. lei pentru o noua telegondola, parte a unei campanii de investitii mai ample in statiune. De asemenea, statiunea va avea si o campanie de comunicare de 20.000 euro anul acesta pentru promovarea atractiilor turistice.
Investitie de 34 milioane de lei intr-o noua telegondola in Sinaia
Investitie de 34 milioane de lei intr-o noua telegondola in Sinaia
Constructia noii telegondole va fi finalizata pana la inceputul sezonului de ski din decembrie anul acesta, potrivit oficialilor primariei, iar fondurile provin dintr-un credit bancar. In Sinaia s-au derulat incepand cu 2007 pana in prezent investitii de 35 milioane de euro pentru mai multe obiective printre care telegondola, telescaun, masini de batut zapada si cabane, statiunea beneficiind de 50 de mil. de euro din fonduri UE.
Anul acesta Sinaia va beneficia si de o campanie de promovare de 20.000 euro, care se va derula pe o perioada de 9 luni si care include si participarea la targuri de turism internationale in Londra si Berlin. Campania va promova domeniul schiabil, bike resort-ul si montain bike resortul, dar si existenta transportului public si a locurilor de parcare. In Sinaia vin anual in timpul sezonului de ski, decembrie-mai, aproximativ 150.000 de turisti, dintre care 30% sunt straini. Sursa: wall-street.ro
 
 
Back to content | Back to main menu