Pensiunea Mario - Brad, judetul Hunedoara - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Pensiunea Mario - Brad, judetul Hunedoara

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Hunedoara

Pensiunea Mario, situata la doar 2 minute de centrul municipiul Brad din judeţul Hunedoara, autogara, este locatia perfecta pentru vacante, calatorii de afaceri sau pentru un popas de o zi, doua sau mai mult. Pensiunea Mario este clasificată de către Ministerul Turismului la categoria de 2 stele , oferind oaspeţilor condiţiile de care au nevoie pentru un sejur cât mai plăcut.
Pensiunea Mario dispune de urmatoarele servicii si facilitati: cablu TV, apa calda, frigider in camera, bar - 60 locuri, terasa acoperita, parcare supravegheata, bucatarie proprie cu specific traditional, restaurant climatizat (120 locuri).

Pensiunea Mario - Brad

Organizam mese festive (aniversari, nunti, cununii, botezuri, petreceri private, etc.) in limita a 120 de locuri! Permitem accesul animalelor de companie doar cu carnet de sanatate valabil. Capacitate cazare: 3 camere.

Restaurant Pensiunea Mario - Brad

Puteţi vizita urmãtoarele obiective turistice:
Muzeul aurului Brad - unic in Europa, Muzeul de etnografie Brad, Treptele Romane, Ruda Brad, Mãnãstirea din Crişan, Ştrandurile din Brad, Casa memorialã Crişan, Mormântul lui Avram Iancu - Ţebea, Gorunul lui Horea - Ţebea, Peştera Liliecilor - Prihodişte, Staţiunea balneoclimaterică Vaţa, Mãnãstirea de la Crişcior, Cascada şi podul Grohotului, Pãstrãvãria de la Bulzeşti, Cetatea Deva, Castelul Cneazilor - Hunedoara, Gradina botanica din Simeria, Târgul de fete de pe muntele Gãina.

Pensiunea Mario - Localizare pe harta


Contact Pensiunea Mario Brad:

Adresa: localitatea Brad, Strada Avram Iancu nr. 68 (DN 76), 2 km la iesire spre Municipiul Oradea.
Telefon: 0743 033 643; 

E-mail: loredanamostiu@yahoo.com

Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu