Pensiunea Margo - cazare Bacau - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Pensiunea Margo - cazare Bacau

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Bacau

Pensiunea Margo - fiind la doar 10 minute de centrul orasului Bacau, 15 minute de Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” si 20 minute de aeroport, in vecinatatea vastului Parc Dendrologic Hemeiusi-Lilieci, Pensiunea Margo este ideal pozitionata atat pentru un moment de relaxare retras de agitatia orasului, cat si pentru o intalnire de afaceri. Am alcatuit un buchet vast de servicii pentru a empatiza cu necesitatile si dorintele oaspetilor nostri.

Pensiunea Margo Bacau

Astfel, restaurantul, terasa de vara, sala de conferinte, centrul wellness, piscina si terenul de tenis, cat si cele 14 camere de cazare, va stau la dispozitie pentru placerea si rasfatul dumneavoastra.

Restaurantul Pensiunii Margo este un loc al rafinamentului si al bunului gust, unde puteti savura preparate din bucataria traditionala si mediteraneana. Aveti nevoie de un loc pentru urmatoarea ocazie speciala? Va punem la dispozitie un spatiu elegant si plin de stil. Avand o capacitate de 100 de locuri va putem organiza evenimente diverse.

Restaurant Pensiune Margo

Margo Lounge & Business Resort ofera cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la cele intime sau simple cocktail-uri, la petreceri corporate si private, zile de nastere si onomastice, nunti, botezuri.

Terasa, cu o capacitate de 120 de locuri, este dotata cu cuptor si gratar  pe lemne care diversifica bucataria restaurantului. Aici se realizeaza pizza de cea mai buna calitate, de bucatari dintre cei mai experimentati, respectand retete traditionale italienesti, coacerea aluatului de pizza la cuptor cu lemne oferindu-i o savoare autentica.

Piscina Pensiune Margo
Harta Pensiunea Margo - Google MapContact Pensiunea Margo - Bacau

Adresa: Calea Moldovei nr. 197 A

Lilieci-Hemeiusi Bacau, CP 607237
Telefon: 0334.112.103, 0334.112.103, 

Mobil: 0741.991.494,
Email: contact@pensiunea-margo.ro , 

Website: www.pensiunea-margo.ro

Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu