Pensiunea MA - cazare Alba Iulia - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Pensiunea MA - cazare Alba Iulia

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Alba
Pensiunea MA este situata la o distanta de 200 m de soseaua principala si la 2000 m de obiectivele turistice importante ale orasului Alba Iulia. In cele 17 camere si un apartament, dotate la standarde europene, se pot gazdui peste 40 de persoane.
Pensiunea MA - Alba Iulia
Fiecare camera este climatizata, dotata cu televizor, televiziune prin cablu, telefon, internet WI-FI, Mini Bar(frigider) si baie proprie cu cabina de dus. Micul dejun este in stil suedez foarte variat si bogat, satisfacand cerintele si exigentele celui mai pretentios client. Intrarea in pensiune se face pe baza de cartela magnetica. Acceptam carduri VISA, MasterCard, VISA Electron si Maestro.
Pensiunea MA - Alba Iulia
In Alba Iulia, orasul care-si retraieste gloria, fiind aproape imposibil de descris in pagini dar infinit de usor de descoperit pas cu pas,intr-o plimbare: Cetatea Alba Carolina, usor de ajuns, greu de uitat! Cetatea a fost construita intre anii 1715-1738 si este considerata cea mai importanta cetate bastionara de tip Vauban din tara noastra.
Pensiunea MA - Alba Iulia
In capitala de suflet a romanilor mai puteti vizita o multime de obiective incarcate de istorie: Catedrala Reintregirii sau Catedrala Incoronarii va va cuceri cu frumusetea sa.
In catedrala Romano Catolica situata in paralel cu Catedrala Reintregirii puteti vizita mormantul domnitorului roman Iancu de Hunedoara dar si o superba orga cu 2297 tuburi datand din 1877. Cele doua catedrale se regasesc in interiorul cetatii Alba Carolina. Printre altele puteti vizita Obeliscul lui Horea Closca si Crisan , Sala Unirii , Biblioteca Bathyaneum , Muzeul National al Unirii , Palatul Princiar ,Parcul Dendrologic.

Adresa: Str. Ariesului nr. 51, Alba Iulia
Telefon: 0258.831.502 / Mobil: 0758.022.065
E-mail: rezervari@mahotels.ro
Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu