Pensiunea Iasmina - cazare Calimanesti, judetul Valcea - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Pensiunea Iasmina - cazare Calimanesti, judetul Valcea

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Valcea > Calimanesti

Pensiunea Iasmina este situata intr-o zona linistita, la 200 m distanta de drumul European DE 81 Rm. Valcea - Sibiu, fiind ideala pentru organizarea oricarui tip de evenimente: mese festive, petreceri, intruniri, dar si pentru odihna, fiind inconjurata de padure si invecinata cu paraul Caciulata. Pensiunea Iasmina se afla practic in mijlocul zonei cu izvoare minerale si termale, intre strandurile termale, Caciulata si Terasa Camelot ce sunt localizate la aproximativ 200-300 m, celelalte stranduri ale statiunii fiind situate la 1-2 km.

Pensiunea Iasmina - Calimanesti

Amplasarea Pensiunii Iasmina ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber si de practicare a drumetiilor de catre turistii cazati, aria Parcului National Cozia (cu numeroasele sale obiective turistice) fiind situata in vecinatatea locatiei.

Pensiunea Iasmina pune la dispozitia clientilor 11 camere duble cu bai proprii si balcoane, avand o capacitate de cazare de pana la 22 de persoane, existand si posibilitatea de a opta pentru paturi suplimentare in camera sau separat. Fiecare camera ofera televiziune prin cablu si internet gratuit. Pretul este cuprins intre 90 de lei si 110 lei pe noapte. Dispune de bucatarie complet utiliata si sala de mese unde clientii servesc masa.

Camera Pensiunea Iasmina

De asemenea, Pensiunea Iasmina are un living spatios cu semineu. Dotarile cu panouri solare ofera apa calda in permanenta.

Galerie foto Pensiunea Iasmina - Calimanesti

Oferta de Craciun
Pentru un Craciun de neuitat Pensiunea Iasmina va invita sa va petreceti Sarbatorile intr-un ambient relaxant alaturi de cei dragi punandu-va la dispozitie oferta:
- 120 lei camera / zi
- minim 2 zile
- sarmale, cozonac, vin - din partea casei

Oferta speciala Revelion
- Sejur 4 zile + 1 zi gratis (30, 31 dec. 2013 - 1, 2, 3 ian. 2014)
- Cazare 750 lei/camera pe sejur
- La cerere se poate servi si masa

Contact Pensiunea Iasmina:
E-mail Proprietar: mariucapopica@yahoo.com
Telefon: 0722.613.249

Adresa: str. Calea lui Traian nr. 565 A, Calimanesti, Jud. Valcea. Nr camere: 12, Capacitate totala: 24 locuri

Harta Pensiunea Iasmina - Google Map


Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu