Pensiunea Dara - Cazare Transfagarasan - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Pensiunea Dara - Cazare Transfagarasan

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Transfagarasan

Situata la km 102 pe unicul Transfagarasan, Pensiunea Dara va pune la dipozitie 10 spatii de cazare, dispuse in cinci camere, intr-o zona clasata ca a doua in lume in ceea ce priveste puritatea aerului fiind surclasata numai de zona Alpilor. La numai 16 km distanta de Balea Lac si la 35 km de Barajul Vidraru, micuta si cocheta pensiune va intampina ca loc de popas sau de relaxare prelungita pe traseul declarat, pentru a doua oara, ca fiind cel mai frumos traseu rutier din lume. Localizare coordonate GPS: 45.557168, 24.602176. REZERVA CAMERA !

Un loc ideal pentru relaxare impreuna cu familia, pentru intarirea coeziunii echipei dumneavoastra sau pentru a petrece momente unice impreuna cu grupul de vechi prieteni, Pensiunea Dara isi pastreaza usile larg deschise oaspetilor, intr-un mediu calduros si primitor, pe intreg parcursul anului, situandu-se intr-o zona deschisa traficului rutier in orice anotimp.

Pensiunea Dara - cazare Transfagarasan

Pensiunea Dara pune la dispozitia turistilor un mic restaurant cu meniu traditional diversificat si o variata selectie de bauturi. Pensiunea nu pune bucataria la dispozitia turistilor si nici spatii de depozitare/refrigerare a oricarui tip de alimente sau bauturi alcoolice si non-alcoolice. Aflata la inceput de drum pensiunea Dara si-a deschis portile odata cu sosirea Craciunului, Transfagarasanul transformandu-se, mai mult ca oricand parca, intr-un loc feeric in aceasta perioada, ajutat de farmecul crestelor inalte si al falnicilor brazi.

Traseu Transfagarasan iarna

Transfagarasan inchis? Depinde ce intelegem prin: “inchis” Transfagarasanul are o lungime totala de aproximativ 150 km incepand din localitatea Bascov (in acceptia multora din localitatea Capataneni), Judetul Arges , si terminandu-se in apropierea localitatii Cartisoara, judetul Sibiu. Din localitatea Capataneni pana la Piscul Negru, unde se afla si Pensiunea Dara , sunt aproximativ 67-70 de km, ce pot fi parcursi indiferent de conditiile meteo specifice oricarui anotimp.

Dispusa la km 102 al Transfagarasanului, pe latura acestuia care face legatura intre barajul Vidraru si Balea Lac, Pensiunea Dara se afla in imediata vecinatate a Manastirii Sfantul Proroc Ilie. Atentie, insa, Transfagarasanul nu poate fi traversat in sezonul rece, fiind imposibil de ajuns de la Barajul Vidraru la Sibiu folosind acest minunat traseu. Pensiunea Dara va pune la dispozitie, prin urmare, cazare ieftina , in conditii bune, pe Transfagarasan , indiferent de anotimp. Va asteptam cu drag! Pensiunea Dara.

Contact Pensiunea Dara

Telefon: 0727 251 242 / 0727 450 765, 

E-mail: dara@transfagarasan-dara.ro

Harta Pensiunea Dara - Google Map
Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu