Pensiunea Rixos Craiova - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Pensiunea Rixos Craiova

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Craiova

Pensiunea Rixos, cotata la standarde de 5 margarete, eleganta si rafinata, dar in acelasi timp calda si primitoare, este potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele. Ca oaspete al nostru, veti descoperi ca Rixos este mai mult decat o pensiune, este o experienta minunata ce imbina luxul discret cu o personalitate primitoare, locul in care gusturi si dorinte diferite sunt satisfacute armonios intr-o ambianta placuta, departe de zgomotul orasului, aflandu-se la 1,5 Km de Craiova.

Pensiunea Rixos
Receptie Pensiunea Rixos - Craiova

Pensiunea noastra ofera servicii de cazare în camere de lux, într-o ambianta de bun gust, confort si rafinament. Cele 4 camere îmbina eleganta decoratiunilor cu utilitatea tehnologiei moderne, creând o atmosfera calda, familiara, prietenoasa. Structura de primire dispune de 7 locuri standard în apartamente moderne, fiecare cu propria personalitate.

Camera Pensiune
Camera Pensiunea Rixos

Designul, mobilierul si decoratiunile confera un farmec aparte fiecarui apartament, creând un cadru ideal pentru odihna si relaxare. Pensiunea dispune de personal calificat, întotdeauna pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Receptia pensiunii va sta la dispozitie pentru rezervari si plati, pentru o rezolvare rapida a formalitatilor de cazare, pentru recomandari si informatii. Ne caracterizam ca o gazda ideala, orientati spre calitatea serviciilor oferite clientilor.

Camera Pensiune
Camera Pensiunea Rixos - Craiova

Contact Pensiunea Rixos: 

E-mail: rezervari@pensiunearixos.ro, 

Website: www.pensiunearixos.ro

Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu