Motel Restaurant Didona B - Galati - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Motel Restaurant Didona B - Galati

CAZARE ROMANIA > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Galati

Motel Restaurant Didona B - Galati, amplasat intr-o zona linistita, ferita de agitatia din centrul orasului, Motelul Didona B este locul ideal de odihna si relaxare, redand oaspetilor sai pofta de viata si optimismul de care au nevoie, in numai cateva zile. Restaurantul Didona B va invita sa savurati diversitatea preparatelor culinare din bucataria romaneasca si internationala, pregatite de bucatari de inalta clasa pentru satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi, toate acestea sunt servite ireprosabil de un personal deosebit intr-o atmosfera intima si confortabila.

Motel Didona B - Galati

La cerere, Motel Didona B se poate transforma in locul perfect pentru petreceri private sau aniversari. Motel Didona B, situat la 10 km de orasul Galati, este locul ideal de odihna si relaxare. Pentru confortul turistilor, motelul dispune de 8 camere elegante cu o capacitate de 18 locuri cazare. Situat la nivelul superior al cladirii, ofera o priveliste placuta, fiind in afara orasului clientii dispun de liniste si aer curat. Printe serviciile Motel Didona B se numara: room-service, serviciu de secretariat (telefon, fax, copiator, editare documente), seif la receptie, parcare pazita gratuita. Camerele sunt elegante, cu pat matrimonial sau cu 2 sau 3 paturi, minibar, televizor, telefon, bai proprii.

Restaurant Motel Didona B - Galati

Locatia, situata intr-o zona linistita, pune la dispozitia clientilor terasa, spatii de recreere, precum si aproximativ 50 locuri de parcare. Motel Didona B, este ideal pentru parteneri de afaceri veniti din afara judetului oferind si posibilitatea intalnirilor de afaceri in sala de conferinte, sau pranzuri de afaceri la barul de la nivelul motelului. Motelul Didona B este situat la nivelul superior al cladirii oferind o priveliste placuta, fiind in afara orasului clientii dispun de liniste si aer curat. 


Motelul este ideal pentru parteneri de afaceri veniti din afara judetului oferind si posibilitatea intalnirilor de afaceri in sala de conferinte, sau pranzuri de afaceri la barul de la nivelul motelului. Motelul dispune de 8 camere elegante cu pat matrimonial, cu 2 sau 3 paturi.

Harta Motel Didona B, Galati - Google Map

Contact Motel Restaurant Didona B
E-mail Proprietar: office@didonamotel.ro
Website: didonamotel.ro
Telefon: 0236 826 319 | mobil: 0758 252 461

Booking.com
Adauga Gratuit Pensiune
 
 
Back to content | Back to main menu