Conacul Drahneilor - Ruscova, Maramures - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Conacul Drahneilor - Ruscova, Maramures

Conacul Drahneilor - Ruscova, Maramures
Conacul Drahneilor construit din lemn de brad sculptat si acoperis din sindrila, este situat in localitatea Ruscova, judetul Maramures pe Valea Dragmirov si va intampina cu o frumoasa si masiva poarta maramureseana, sculptata in lemn de stejar cu mare pricepere de maestrul Ion. Conacul Drahneilor organizeaza sejururi si vacante cu vizitarea celor mai importante obiective turistice din Maramures precum Mocanita de pe Valea Vaserului, Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei sau Cimitirul Vesel de la Sapanta. 

Conacul Drahneilor dispune de un restaurant traditional cu o capacitate de 70 de locuri, ideal pentru diverse aniversari si evenimente. Interiorul este din lemn de brad sculptat si frumos decorat cu diferite obiecte artizanale vechi, iar atmosfera este intretinuta de o frumoasa fantana de piatra cu un mic raulet, care alimenteaza la baza terasei o moara de apa. Mancarea este in mare parte traditionala si pregatita cu alimente proaspete din gospodaria proprie.
Restaurant Conacul Drahneilor
La Conacul Drahneilor sunt organizate frecvent evenimente folclorice. Aici se găsește, de asemenea, un ţarc cu mistreți şi căprioare. Gara Leordina se află la 8 km, iar cea mai apropiată stație de autobuz, la 4 km. Satele Mocănița și Vișeu de Jos sunt situate la 24 km, respectiv, 15 km.  REZERVA CAMERA

Contact Conacul Drahneilor. 
E-mail: contact@conaculdrahneilor.ro  Website: www.conaculdrahneilor.ro
Telefon: 0754 618 965 / 0727 205 005
Adresa: Ruscova, Valea Dragmirov, Maramures
Localizare pe harta Conacul Drahneilor - Google Map
 
 
Back to content | Back to main menu