Orasul Alba Iulia a lansat un blog oficial de turism - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Orasul Alba Iulia a lansat un blog oficial de turism

Evenimente Turistice
Primaria din Alba Iulia a lansat un blog oficial al orasului, un instrument util si pe intelesul tuturor de promovare a schimbarilor in bine prin care a trecut in ultimii ani din punct de vedere turistic.
Blogul ViziteazaAlbaIulia.ro se adreseaza atat turistilor care isi propun sa viziteze Alba Iulia, cat si celor care nu s-au gandit pana acum ca Alba Iulia ar putea fi o destinatie turistica, chiar si de weekend. Acesta vine in intampinarea nevoilor de informare ale romanilor, punandu-le la dispozitie peste 150 de articole despre evenimente, obiective turistice, stiri din turism si despre investitiile in oras.
Primaria Alba Iulia a lansat un blog oficial de turism
Blog de Turism Alba Iulia
Ce informatii sunt disponibile pe blog
Blogul a fost realizat astfel incat sa acopere informatii din cele mai vaste domenii care pot fi de interes pentru cei care il urmaresc constant, dar si pentru cei care au ajuns (pe blog) intamplator prin intermediul Google sau a altor motoare de cautare. Astfel, sunt disponibile informatii turistice, evenimente din Alba Iulia, investitii in turism, stiri din turism sau informatii despre Alba Iulia vazuta de catre turisti si personalitati. Pe blog exista si o rubrica „Stiati ca”, care isi propune sa promoveze istoria, oamenii si intamplarile mai putin cunoscute ale orasului, toate articolele fiind tratate intr-un mod cat mai simplu, pe intelesul tuturor. Blogul este promovat si pe pagina de Facebook Municipiul Alba Iulia, care a ajuns la peste 11.000 de urmaritori.
Parte din planul de promovare al orasului Alba Iulia
Blogul face parte din planul de promovare a municipiului Alba Iulia ca destinatie de turism, alaturi de alte initiative curente sau viitoare, precum implementarea strategiei cuprinse in manualul de brand al orasului, infiintarea asociatiei de turism a municipiului Alba Iulia, participarea la targuri si expozitii tematice, promovarea destinatiei in randul agentiilor de turism, in revistele unor companii aeriene, in mediul online etc.  Sursa: dailybusiness.ro
 
 
Back to content | Back to main menu