Statiunea cu apa termala Baile Boghis - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Statiunea cu apa termala Baile Boghis

Statiunea cu apa termala Baile Boghis situata pe Drumul Judetean DJ 191D in comuna Boghis, judetul Salaj, este alimentata de 3 foraje cu apa rece (potabila) si 3 foraje cu ape minerale sulfuroase, sodice, bicarbonatate, iodurate, clorurate si termale cu temperatura de +42 grade Celsius. Cele mai apropiate orase de Baile Boghis sunt Cluj situat la 135 de km , Zalau - 45 de km si Simleu-Silvaniei la 15 km .

Baile Boghis

Beneficiind de o pozitie pitoreasca si prezenta apelor termominerale, statiunea Baile Boghis este una dintre statiunile balneoclimaterice cu caracter permanent, preferate de foarte multi turisti.

Baza de tratament a statiunii Baile Boghis este formata din sala de asteptare cu receptie, trei cabinete medicale cu sali pentru kinetoterapie, fizioterapie si respectiv masaj reflexogen, sala cu bazin de balneatie, sala cu un bazin de hidrokinetoterapie, sala cu doua vani pentru hidroterapie, un punct de asistenta medicala si prim ajutor.

Baile Boghis

Statiunea cu apa termala Baile Boghis ofera clientilor sai urmatoarele programe si proceduri de recuperare si intretinere a sanatatii corporale: consultatie initiala, consultatie de control, kinetoterapie, fizioterapie, fitoterapie, balneoterapie, masoterapie, termoterapie, hidroterapie, asistenta medicala/prim ajutor cu administrare de medicamente.

Datorita calitatilor apei termale, Baile Boghis este indicata pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:
- reumatismale degenerative cronice – spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si poliartroze,
- reumatismale abarticulare – tendomioze, periartrita scapulohumerala,
- neurologice periferice – pareze usoare si sechele minore dupa poliomelita,
- post traumatice – redori articulare post traumatice, stari dupa operatii pe muschi, articulatii si oase, stari dupa entorse, luxatii si fracturi,
- ginecologice – insuficienta ovariana, cervicite cronice,
- boli de nutritie si metabolism,
- dermatologice.

Localizare pe harta Baile Boghis - Google Map

Informatii de Contact Baile Boghis
Adresa: Baile Boghis, Comuna Boghis, jud. Salaj, 
DJ 191 D, nr.5

Informatii si rezervari: telefon: 0260 623 931
E-mail: office@baileboghis.ro www.baileboghis.ro

Booking.com
 
 
Back to content | Back to main menu