Zone de Agrement in apropierea Municipiului Bucuresti - InfoGhidRomania.com

Search
Go to content

Main menu:

Zone de Agrement in apropierea Municipiului Bucuresti

ROMANIA > Orase Romania > Bucuresti > Agrement langa Bucuresti
Parcul de Aventura Comana
Parcul de aventura Comana cuprinde 6 trasee pentru copii, 3 trasee pentru adulti de dificultate progresiva (usor, mediu si dificil), o tiroliana peste lac si o cascada de tiroliene. Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator, prin traversare sau catarare.
Parcul de aventura Comana, la 35 de km de Bucuresti
Coordonate GPS: 44.171893,26.134476
Adresa: Gellu Naum, 607, 087055 Comana, Giurgiu, în incinta Resortului Casa Comana.

Padurea si Lacul Snagov - se afla la 30 km. nord de Bucuresti fiind unul din principalele puncte de atractie pentru locuitorii capitalei dar nu numai. Lacul Snagov se intinde pe o lungime de 18 km si are o adancime de aproximativ 10 metrii, putandu-se practica diferite sporturi nautice, plimbari de agrement precum si pescuit, aici gasindu-se diferite specii de pesti ca stiuca, biban, crap, platica, guvid de apa dulce etc. Padurea Snagov este amenajata ca un parc imens amenajat cu plaje, restaurante, parcul fiind declarat rezervatie naturala;


Padurea Baneasa - este situata in partea de nord, la 10 km de capitala Bucuresti, aceasta constituind destinatia frecventa de weekend a locuitorilor bucuresteni, unde se afla renumita gradina zoologica de la Baneasa ce dispune de cateva sute de exemplare de animale;


Padurea si Lacul Caldarusani - este o zona turistica situata la 45 km de Bucuresti frecventata in special de pasionatii de pescuit si vanatoare. In Padurea Caldarusani se gasesc fazani si iepuri, iar o parte din aceasta formeaza o rezervatie naturala forestiera compusa din stejari, salcii si plopi. Pornind din Otopeni se ajunge la Manastirea Caldarusani, trecand prin Balotesti, Caciulati si Gradistea, iar de aici direct spre Nord pe soseaua Manastirii Caldarusani.

Lacul Snagov
Padurea si Lacul Snagov
Padurea Caldarusani
Padurea Caldarusani

Padurea si Lacul Cernica - lacul se intinde pe o suprafata de 310 hectare ce are amenajat pe malul drept un strand cu cabine, debarcader, restaurant, terenuri sportive, cabinet medical, iar Padurea Cernica este un loc cautat de vanatorii sportivi;


Lacul Mogosoaia - amenajat pe raul Colentina, lacul Mogosoaia este situat la 15 km de Bucuresti, ce se intinde pe o suprafata de 66 hectare si are amenajat pe malul stang un strand. In apropierea lacului se afla Palatul Mogosoaia.


Water Park Otopeni - cel mai mare parc acvatic din Romania, aflat langa Hotelul Rin Airport Otopeni, Water Park Otopeni este singurul parc de distractie de acest gen de  langa Bucuresti, care dispune de 4000 de sezlonguri, 9 piscine, aproape 30 de tobogane, printre care toboganul Twister de 90 de metri lungime. Nu lipsesc fast-food-urile, barurile si terasele, sala de jocuri electronice, dj in fiecare zi, si nu in ultimul rand multe concursuri cu premii, evenimente si spectacole de stand-up comedy.


Therme, situat in localitaea Balotesti la 21,5 km fata de Bucuresti (km 0), este cel mai mare centru wellness, de relaxare si entertainment din Europa, deschis 12 luni/an. Aici temperatura apei este de 33 grade Celsius iar cea a aerului de 30 grade Celsius. Therme este impartit in 3 zone si dispune de cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante din care peste 500 de palmieri si alte specii. 
 
Back to content | Back to main menu